Nieuwe Proxy Delhaize opent volgende week haar deuren in Sijsele

Op woensdag 12 december is het zover. Dan opent Proxy Delhaize in Sijsele. “We stellen overzicht, ruimte en comfort central in de winkel. We gaan er keihard voor: in, met en voor Sijsele”, zeggen regiogenoten en filiaalhouders Jan Bultinck en Ollivia Van Impe.

Filiaalhouders Jan en Ollivia zijn afkomstig uit Sint-Kruis. © EV

Sinds in 2014 de komst van een Delhaize-filiaal in Sijsele werd aangekondigd, bleef het lange tijd afwachten tot het licht effectief ging branden in het pand aan de Dorpsstraat. Sinds enkele maanden wordt echter alles in gereedheid gebracht voor de langverwachte opening op 12 december.

Een eerste blik in de winkel bevestigt meteen dat alles het wachten meer dan waard was. “Dit filiaal past in het vernieuwde concept van Proxy Delhaize, dat staat voor ruimte, overzicht en winkelcomfort”, zeggen filiaalhouders Jan en Ollivia, die zelf afkomstig zijn uit het nabijgelegen Sint-Kruis.

Zondag open

Ook deze Proxy Delhaize wordt getypeerd door hoge kwaliteit, zowel in de basisproducten als bij de speciale voedingswaren. Meermaals per dag wordt er vers brood afgebakken, de Buurtslagers vestigden zich achteraan de winkel, er is verder onder meer een verse visafdeling, wijn uit alle hoeken van de wereld en uiteraard kwaliteitsfruit en dagverse groenten.

“We willen daarmee het foodmarket-concept op de kaart zetten in Sijsele”, zegt Jan. Aan parkeergelegenheid is er geen gebrek. “Onze parking telt 30 parkeerplaatsen, maar ook in de dichte nabijheid van de winkel zijn er nog tal van parkeerplaatsen te vinden. Deze winkel ligt niet enkel in het centrum van Sijsele, maar ook aan een drukke invalsweg tussen Maldegem en Brugge. Dat maakt ons makkelijk bereikbaar voor de inwoners, maar ook voor passanten die op weg naar huis nog even snel boodschappen willen doen.” Met de opening van dit filiaal krijgt Sijsele drie supermarkten op nog geen kilometer afstand van elkaar. (EV)

Proxy Delhaize Sijsele is dagelijks open van 8 tot 20 uur, op zondag van 8 tot 19 uur en gesloten op dinsdag.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.