De nieuwe personeelsleden zakten woensdag af naar de trouwzaal van het stadhuis voor de eedaflegging bij burgemeester Eddy Lust. De stad maakte van de gelegenheid gebruik om ook drie medewerkers in de bloemetjes te zetten voor hun 25 jaar dienst. Isabelle Cardon en Teresa Garido werken al een kwarteeuw voor de stad, Ines Kesteloot is al 25 jaar aan de slag bij het OCMW.

Stanislas Masureel, Simon Callewaert, Arne Alloserie, Rudy Loridon en Justine Lobbens zijn nieuw bij de stad. Stefanie Desserano, Amber Dumon, Zarema Khadisova, Tine Sels, Imad Mahmood, Fréle Vanderstraeten, Caroline Ndang en Lila Hovhannisyan werken voortaan voor het Meense OCMW. (WO - foto WO)

De nieuwe personeelsleden zakten woensdag af naar de trouwzaal van het stadhuis voor de eedaflegging bij burgemeester Eddy Lust. De stad maakte van de gelegenheid gebruik om ook drie medewerkers in de bloemetjes te zetten voor hun 25 jaar dienst. Isabelle Cardon en Teresa Garido werken al een kwarteeuw voor de stad, Ines Kesteloot is al 25 jaar aan de slag bij het OCMW. Stanislas Masureel, Simon Callewaert, Arne Alloserie, Rudy Loridon en Justine Lobbens zijn nieuw bij de stad. Stefanie Desserano, Amber Dumon, Zarema Khadisova, Tine Sels, Imad Mahmood, Fréle Vanderstraeten, Caroline Ndang en Lila Hovhannisyan werken voortaan voor het Meense OCMW. (WO - foto WO)