Nieuwe fietsenstalling met laadpalen bij RFN

De medewerkers van RFN nemen de nieuwe fietsenstalling in gebruik.© (Foto MD)
De medewerkers van RFN nemen de nieuwe fietsenstalling in gebruik.© (Foto MD)
Redactie KW

Accountancykantoor RFN net over de grens in Boeschepe investeert in een gloednieuwe fietsenstalling voor de werknemers. De afgesloten stalling biedt plaats én oplaadmogelijkheid aan 30 elektrische fietsen.

Marnix Cornette, de Vlaamse zaakvoerder van het boekhoud- en sociaal kantoor, licht toe: “Door deze fietsenstalling kunnen onze werknemers makkelijker met de elektrische fiets naar het werk komen, en met een volgeladen batterij na de werkdag terug naar huis fietsen. We merken alvast een stijging in het aantal fietsers!”

“Een gezonde geest in een gezond lichaam dus. Door de beveiligde en afgesloten fietsenstalling zien we dat er meer collega’s zijn die fietsen naar het werk, of na wat twijfelen nu toch de stap zetten en een elektrische fiets aankopen,” aldus Marnix Cornette.

“De nieuwe fietsenstalling komt er omdat ons team blijft groeien en we intussen kampen met plaatsgebrek op onze parking. Sowieso is er een trend om meer te fietsen voor woon-werkverkeer, en daar willen we op inpikken. Wij hechten sowieso veel belang aan duurzaam ondernemen. Zo zijn plastic flessen ook al een hele tijd uit onze kantoren verdwenen en proberen we alleen het hoogstnodige op papier af te drukken,” zegt Marnix Cornette. “We voelen ons verplicht om als werkgever het goeie voorbeeld te geven”

Duurzaam ondernemen

RFN telt momenteel zo’n 110 medewerkers en blijft door de groei voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Marnix Cornette: “De zoektocht naar de juiste profielen blijft een uitdaging. We hebben eigenlijk constant vacatures voor accountants en payrollbeheerders. Dus proberen wij ons als werkgever te onderscheiden. In 2018 investeerden we in een nieuwbouw kantoorruimte, en vorig jaar startten we onze eigen kindercrèche op, om de zoektocht naar kinderopvang voor ons personeel te vergemakkelijken. Met de fietsenstalling zetten we de volgende stap in duurzaam ondernemen en een duurzame relatie met ons personeel.”

(LLW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten