Ondanks de regen en de frisse wind kwamen er toch honderden mensen afgezakt naar de Dorpsbrug in Ingelmunster. Petra Vantyghem uit Izegem kwam samen met haar man Philip Dauw naar de nieuwe brug kijken. "Voor een keer dat we daar de kans toe krijgen, moet je dit meemaken", zeggen ze.

"De nieuwe Dorpsbrug is een prachtig ontwerp. Het zal een hele verbetering zijn eenmaal die brug is afgewerkt. We zijn zeker en vast blij dat we dit eens zagen en dat we uitleg kregen hoe alles verloopt op zo'n gigantische werken". Aan het einde van de wandeling kreeg iedereen aan café De Fagot een drankje en een ijsje.

(PADI)

Ondanks de regen en de frisse wind kwamen er toch honderden mensen afgezakt naar de Dorpsbrug in Ingelmunster. Petra Vantyghem uit Izegem kwam samen met haar man Philip Dauw naar de nieuwe brug kijken. "Voor een keer dat we daar de kans toe krijgen, moet je dit meemaken", zeggen ze. "De nieuwe Dorpsbrug is een prachtig ontwerp. Het zal een hele verbetering zijn eenmaal die brug is afgewerkt. We zijn zeker en vast blij dat we dit eens zagen en dat we uitleg kregen hoe alles verloopt op zo'n gigantische werken". Aan het einde van de wandeling kreeg iedereen aan café De Fagot een drankje en een ijsje. (PADI)