Nieuwe Decathlon Oostende opent op 18 mei

© belga
Redactie KW

Nu maandag openen alle Decathlonwinkels opnieuw hun deuren. Een week later, op maandag 18 mei, volgt dan de gloednieuwe vestiging in Oostende, aan de Torhoutsesteenweg.

Terwijl Decathlon de laatste voorzorgsmaatregelen neemt om nu maandag alle winkels in België veilig te openen, bereidt ook de nieuwe sportwinkel in Oostende zich voor op zijn allereerste bezoeker.

“Die hadden we graag al begin april verwelkomd, maar door de uitzonderlijke omstandigheden zijn we vanzelfsprekend opgeschoven. We kijken ernaar uit om straks officieel te starten en ons breed en divers sportaanbod voor te stellen”, vertelt Amélie Saey, winkeldirecteur Decathlon Oostende.

Voor jonge gezinnen én senioren

Decathlon Oostende belooft een heuse belevingsstore te worden, afgestemd op jonge gezinnen én senioren. Al zal het publiek op 18 mei nog niet élke beleving kunnen uitproberen. “Klopt, zo blijft onze testzone voor basket voorlopig nog in lockdown.”

Decathlon Oostende zal – net als de andere Decathlon-vestigingen die op 11 mei al openen – strikte voorzorgsmaatregelen hanteren voor maximale veiligheid en hygiëne. Zo beperkt Decathlon het aantal klanten en blijven de testzones en paskamers gesloten. Bezoekers worden gevraagd om de handen te ontsmetten bij het binnen- en buitengaan van de winkel (handgeldispenser aanwezig), de nodige afstand te behouden en contactloos te betalen. Voor klanten die louter een pakketje komen halen (Click & Connect), heeft Decathlon een aparte in- en uitgang voorzien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier