Vandaag stond het tweede benefietconcert in de Onze-Lieve-Vrouw-Ter-Duinenkerk in Koksijde gepland ten voordele van de Mug-Heli. Door de coronamaatregelen is dat optreden geannuleerd.

Paul Bruna, Jan Wuytens en meer

Met het benefietconcert willen organisatoren Gino Carpentier en Heidi Deschrijver medische hulpverleners een financieel duwtje in de rug geven. Een lovenswaardig initiatief, dat blijkt nog maar eens in coronatijden... Het gezin Carpentier-Deschrijver blijft niet bij de pakken zitten. Het gezin stemde onmiddellijk af met de optredende artiesten om een nieuwe datum vast te leggen.

Paul Bruna, de Forever Band, het Koksijdse paradekorps El Fuerte en de West-Vlaamse ambassadeurs Lia Linda en Jan Wuytens zullen allemaal van de partij zijn op de nieuwe datum: 17 oktober. Kaarten kosten ? 20 en kan je reserveren via deschrijver.heidi@telenet.be of bij Toerisme Koksijde (058 51 29 10). Alle info vind je ook op de Facebookpagina 'Concert ten voordele van de MUG-Heli'.

Vandaag stond het tweede benefietconcert in de Onze-Lieve-Vrouw-Ter-Duinenkerk in Koksijde gepland ten voordele van de Mug-Heli. Door de coronamaatregelen is dat optreden geannuleerd.Met het benefietconcert willen organisatoren Gino Carpentier en Heidi Deschrijver medische hulpverleners een financieel duwtje in de rug geven. Een lovenswaardig initiatief, dat blijkt nog maar eens in coronatijden... Het gezin Carpentier-Deschrijver blijft niet bij de pakken zitten. Het gezin stemde onmiddellijk af met de optredende artiesten om een nieuwe datum vast te leggen.Paul Bruna, de Forever Band, het Koksijdse paradekorps El Fuerte en de West-Vlaamse ambassadeurs Lia Linda en Jan Wuytens zullen allemaal van de partij zijn op de nieuwe datum: 17 oktober. Kaarten kosten ? 20 en kan je reserveren via deschrijver.heidi@telenet.be of bij Toerisme Koksijde (058 51 29 10). Alle info vind je ook op de Facebookpagina 'Concert ten voordele van de MUG-Heli'.