Nieuwe camperlocatie met zicht op Ieperboog

Niek Benoot en zijn echtgenote poseren op de gloednieuwe camperlocatie. © EF
Redactie KW

Nu mensen massaal op zoek gaan naar een alternatieve invulling voor de vele buitenlandse vakanties die uitgesteld of geannuleerd worden, biedt Niek Benoot van het Hooge Crater themacafé een mooi alternatief. Achter zijn zaak heeft hij een heuse camperlocatie geïnstalleerd voor acht mobilhomes.

“De site is uitgerust met alle mogelijke comfort die mobilhomereizigers op hun verlanglijstje staan hebben.” Dat vertelt Nick met gepaste trots over zijn realisatie. “We hebben hier zelfs wifi en elk van de 8 camperplaatsen beschikt over 72 vierkante meter met een eigen tuintje en schitterend zicht op de Ieperboog.”

“De locatie is niet zomaar achter mijn horecazaak en museum gekozen. Het was precies alsof het zo voorbestemd was: het is immers gelegen op fietsnetwerk én wandelnetwerk Ieperboog en op wandelafstand van Bellewaerde, Bellewaerde Aquapark en de Gasthuisbossen.”

“Mensen kunnen ook gebruik maken van onze ontbijtservice, die we doen in samenwerking met de Ieperse bakkerij Cokerulle. Men kan ook drinkwater tanken en er is een losplaats voor het chemisch toilet en ander afvalwater.”

Mobilhomereizigers betalen 16 euro per dag, ongeacht de grootte van de camper. Al moet die wel het smalle straatje in kunnen rijden. Je moet niet reserveren, een telefoontje om je aan te melden volstaat en dan kun je binnen het uur met je camper komen genieten.

(SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier