Nieuwe buurtwinkel Mini-Market in de Generaal Lemanstraat

Mbacka Ben Chakrad in haar eigen Mini-Market.©wilfried Ossieur WO
Mbacka Ben Chakrad in haar eigen Mini-Market.©wilfried Ossieur WO
Redactie KW

De Nieuwe Tuinwijk kan zich verheugen op een nieuwe buurtwinkel. Mbacka Ben Chakrad opende onlangs de deuren van haar eigen Mini-Market in de Generaal Lemanstraat 74.

Mbacka Ben Chakrad (32) woont sinds twee jaar in de Generaal Lemanstraat, samen met haar echtgenoot Ben Chakrad (38), die machine-operator is bij Quick-Step, en haar twee kinderen Adam en Joud. “Hier was vroeger een bakkerij gevestigd, we hebben flink wat werk gehad om alles te veranderen en te vernieuwen”, vertelt ze. “Het was een droom van mij om mijn eigen zaak te hebben in mijn eigen huis. Ik kijk er ook naar uit om veel mensen uit de buurt te leren kennen en met hen een babbeltje te slaan.”

“In de Mini-Market verkoop ik allerlei basisproducten zoals brood, stokbroden, groenten en fruit, voedingsmiddelen, diepvriesproducten, koffie, thee, frisdranken… Het wordt nog even afwachten welke producten goed zullen verkopen. Wellicht pas ik het aanbod hier en daar nog wat aan, afhankelijk van de vraag van de klanten”, aldus de uitbaatster. Mini-Market is open van 8 tot 19 uur, de winkel is gesloten op dinsdag.” (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier