Nieuwe buurt met 45 woningen in het centrum van Poperinge

© MD
Redactie KW

Langs de Zwijnlandstraat worden zeven nieuwbouwwoningen gebouwd en 38 nieuwe woningen vormen een uitbreiding op de Langhoirsstraat.

“Houd je van een landelijke woning of verkies je toch liever een strakkere look? In deze nieuwe buurt wordt een mooie mix van verschillende architectuurstijlen gecombineerd. Je vindt er zeker en vast je ding. Geef ook je eigen persoonlijke touch aan het interieur. Wij bieden jou de mogelijkheid om de binnenafwerking zelf te kiezen bij één van onze partnerleveranciers”, zegt Louise Vandecapelle van het Roeselaarse bedrijf Hectaar.

Vlakbij stadcentrum Poperinge

De woningen worden opgetrokken op percelen gaande van 162m² tot 393m². Alle huizen hebben drie slaapkamers en een badkamer met bad en douche op de verdieping. Iedere woning wordt voorzien van een garage of berging. Iedere vierkante meter van de bewoonbare oppervlakte wordt optimaal benut.

Er komen in totaal 45 nieuwe wooneenheden.
Er komen in totaal 45 nieuwe wooneenheden.© gf

Je woont rustig, maar bevind je toch zeer dicht bij het stadscentrum en de stadsring van Poperinge. Grootwarenhuizen, kleinhandel en scholen zijn nabij te vinden in de Casselstraat, Werf, Boeschepestraat en op het Burgemeester Bertenplein. Er loopt een veilig fietspad dat aansluiting zal geven op een netwerk van fietspaden door de stad. Fiets- en wandelroutes langs de Poperingevaart verzorgen een uitje.

Eerste woningen bouwen in zomer 2020

In april worden de wegeniswerken opgestart. Men hoopt om na het bouwverlof van 2020 te kunnen starten met de eerste woningen. De prijzen worden geraamd vanaf 287.527 euro, inclusief BTW en registratierechten. (AHP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier