Schepen Ben Desmyter (CD&V): "De wagen, gratis ter beschikking gesteld door de firma Special Ad die hiervoor reclame ophaalt bij dertig lokale handelaars, heeft 65.000 km op de teller en was aan vervanging toe. Meer dan zeventig van de zowat driehonderd Poperingse verenigingen maakten er gebruik van om hun materieel mee te vervoeren. En dat gaat over jeugd-, sport-, carnaval-, toneel- en socioculturele verenigingen maar ook over bewonersplatformen en feestcomités."

Op zowel weekdagen als in het weekend werd de bestelwagen gedurende 80% van de tijd ingezet! Het gebruik en de verzekeringen zijn gratis, de enige voorwaarde is de wagen volgetankt en liefst zonder blutsen, terug te bezorgen. Alleen verkeersboetes moeten door de verenigingen zelf betaald worden. De bestelwagen kan gereserveerd worden bij de dienst Cultuur."

Schepen Loes Vandromme (CD&V): "De firma Special Ad stelde ook nog vijf cheques van 500 euro ter beschikking van sociale doelen. Deze gaan naar het Buurthuis Bellewijk, ruilwinkel De Rupse, 't Schildpad dat zich inzet voor het psychisch welzijn van kinderen, carnavalsvereniging voor mensen met een beperking Mamboetjes en Fonkel, een buddywerking voor mensen met jongdementie.

(AHP-FT MD)

Schepen Ben Desmyter (CD&V): "De wagen, gratis ter beschikking gesteld door de firma Special Ad die hiervoor reclame ophaalt bij dertig lokale handelaars, heeft 65.000 km op de teller en was aan vervanging toe. Meer dan zeventig van de zowat driehonderd Poperingse verenigingen maakten er gebruik van om hun materieel mee te vervoeren. En dat gaat over jeugd-, sport-, carnaval-, toneel- en socioculturele verenigingen maar ook over bewonersplatformen en feestcomités."Op zowel weekdagen als in het weekend werd de bestelwagen gedurende 80% van de tijd ingezet! Het gebruik en de verzekeringen zijn gratis, de enige voorwaarde is de wagen volgetankt en liefst zonder blutsen, terug te bezorgen. Alleen verkeersboetes moeten door de verenigingen zelf betaald worden. De bestelwagen kan gereserveerd worden bij de dienst Cultuur."Schepen Loes Vandromme (CD&V): "De firma Special Ad stelde ook nog vijf cheques van 500 euro ter beschikking van sociale doelen. Deze gaan naar het Buurthuis Bellewijk, ruilwinkel De Rupse, 't Schildpad dat zich inzet voor het psychisch welzijn van kinderen, carnavalsvereniging voor mensen met een beperking Mamboetjes en Fonkel, een buddywerking voor mensen met jongdementie. (AHP-FT MD)