https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuw lifestyle event Panne Man Fair lokt veel nieuwsgierigen

Grganisatoren De Panne 4 Cars (links) en rechts organisatoren Panne Man Fair (Aaike De Jonghe en Mathieu Damiens). © Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Op verzoek van de organisatoren van De Panne 4 Cars exposeren er dit weekend een 40-tal exclusieve exposanten in de megatent van de lifestylebeurs Panne Man Fair, naast het reuzenrad op het Canadezenplein in De Panne.

De Panne Man Fair is een op maat gemaakte versie van de Gentleman’s Fair, het unieke grote event voor mannen in Waregem. Aaike De Jonghe en Mathieu Damiens, de organisatoren van de Gentleman’s Fair zijn niet aan hun proefstuk, want hun edities in Waregem konden al op ruim 9.000 bezoekers rekenen.

Kwaliteit boven kwantiteit

“Voor De Panne hebben we ook een aangepaste naam gekozen”, zegt Aaike. “Met deze woordspeling leggen we de link met De Panne 4 Cars, met de gemeente en met de typische panamahoed. We hebben een mix van exposanten, zowel uit deze regio als uit het hele land, met een exclusief aanbod van fietsen, mode, reizen, gastronomie, sport, horlogerie…, afgestemd op mannen maar uiteraard zijn ook dames meer dan welkom! We zorgen voor exclusiviteit van producten en stellen duidelijk kwaliteit boven kwantiteit.”

“Met deze lifestylebeurs willen we De Panne nog meer op de kaart zetten. Deze locatie heeft bovendien een unieke troef: onze tent bevindt zich pal aan het strand en bezoekers kunnen op het terras genieten van een hapje en een drankje in comfortabele loungezitjes met zicht op zee! Binnen is er een gezellige beursbar waar bezoekers en standhouders kunnen socializen of ze kunnen ook uitgebreider tafelen en hoeven daarvoor niet te reserveren.”

Cars ‘n Coffee

Onder de lokale exposanten bevinden zich onder meer kapper/barbier Brian, patissier Stephan Destrooper, Vanmarcke Computers, taxidermist RoiZoo, Quality Wines, Timeless with Cigars… en uiteraard is de stand met oldtimers van De Panne 4 Cars een blikvanger.

Op zondag vinden er nog verschillende nevenactiviteiten plaats, waaronder een ‘Cars ‘n Coffee’. Tickets kosten 10 euro ter plaatse of 8,50 euro online. Zondag kan je dit lifestyle event nog bezoeken van 10 tot 18 uur.

www.panneman.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.