Nieuw kinderdagverblijf ‘t Kadeetje biedt plaats aan 17 peuters

Joyce Mullie, Kevin Dinnecourt en Lieke Depraetere met vooraan Kasey en Noé in het nieuwe kinderdagverblijf 't Kadeetje. © DRD
Redactie KW

Met ‘t Kadeetje krijgt het centrum van Deerlijk er op dinsdag 1 september een nieuw kinderdagverblijf bij.

Initiatiefnemers zijn Kevin Dinnecourt en zijn partner Joyce Mullie, die samen de zaak zullen runnen met Lieke Depraetere. “Ik ben al geruime tijd in de sector actief en had tien jaar een zelfstandig kinderdagverblijf in Harelbeke”, verduidelijkt Kevin. “Samen met Joyce zijn we op zoek gegaan naar een geschikt pand in Deerlijk. Dat hebben we uiteindelijk gevonden in de Schoolstraat 9 waar tot voor kort de schoenenzaak A Pied was gevestigd.”

Openheid

“‘t Kadeetje, de naam is een verwijzing naar KD, de initialen van Kevin Dinnecourt, opent op 1 september en heeft een capaciteit van 17 peuters tot 2,5 à 3 jaar, de tijd dat ze naar school kunnen. We zijn elke dag open van 7 tot 18 uur en op vrijdag tot 17.30 uur. Ons kinderdagverblijf is heel comfortabel uitgerust en is volledig conform de geldende wetgeving van Kind & Gezin”, klinkt het.

“Het is onze doelstelling om de kinderen een aangenaam verblijf te bezorgen in een pedagogisch verantwoord klimaat met individuele aandacht en opvang, naast gezelligheid en openheid. We staan te popelen om van start te gaan. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.” (DRD)

Info: ‘t Kadeetje, Schoolstraat 9, Deerlijk, 0476 80 77 08 en tkadeetje@hotmail.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier