Nieuw kapsalon Fam Fatal in de Broeders Maristenstraat in Pittem

Famke Brusseel. © (foto Nele)
Redactie KW

Fam Fatal is een nieuwe kapperszaak die je kan vinden langs de Broeders Maristenstraat 7 te Pittem. Famke Brusseel (24) is kapster van dienst.

“Ik volgde haartooi in het Sint-Jozefsinstituut in Tielt”, vertelt Famke. “Op mijn vijftiende volgde ik daarbovenop avondonderwijs en koos voor de richting schoonheidszorgen. Na mijn zevende specialisatiejaar in Sint-Jozef kreeg ik mijn diploma in handen en was ik officieel kapster.”

“Ik deed heel wat ervaring op in tal van kapsalons, maar mijn droom was om zelfstandig een kapsalon uit te baten. Kapster zijn is meer dan gewoon een beroepskeuze. Het is een passie die ik vol liefde en enthousiasme uitoefen.”

Toen ik mijn oog liet vallen op het leegstaand kapsalon aan het Broeders Maristenplein, waagde ik mijn kans. Het is mij gelukt en zo is salon ‘Fam Fatal’ geboren.”

“Ik bied mijn klanten een ruim aanbod uiteenlopende behandelingen, producten en kleuren aan die aansluiten bij hun persoonlijke smaak en individualiteit.”

Naast het kappersaanbod verzorg ik nagels, plaats gel- acrylnagels en doe aan epilatie aan het gezicht. Ik werk met goede producten die heel verzorgend werken en de huid of de hoofdhuid geen schade toebrengen.”

Op maandagvoormiddag, donderdag, vrijdagvoormiddag en op zondagnamiddag is het kapsalon gesloten. (NS)

Meer info: 051 77 25 28.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier