Nieuw bankkantoor van Crelan op de Markt in Hooglede

Het team van Crelan wilde uitbreiden en gaat nu voor een groter lokaal. (foto JT) © (foto JT)
Redactie KW

Bankkantoor Crelan opent een nieuw kantoor op de Marktplaats 19. Voorheen was er al een filiaal op de Marktplaats 25, maar dit werd nu gesloten.

Bankkantoor Crelan opent een nieuw kantoor op de Marktplaats 19. Voorheen was er al een filiaal op de Marktplaats 25, maar dit werd nu gesloten.

“Doorheen de jaren zijn wij meegegaan in de evolutie van een sterk gedigitaliseerde leefwereld in het algemeen en een continu veranderende bankwereld in het bijzonder”, aldus filiaalhouder Steven Neerinck. “Wij zijn de klanten echter nooit uit het oog verloren en we zetten in op persoonlijke interactie met de klant. Precies omwille van deze filosofie konden we jaar na jaar groeien en het vertrouwen van onze klanten blijven verdienen. Dankzij de bloei van ons kantoor, werd het pand in Marktplaats 25 te klein. We zijn beginnen uitkijken naar een nieuwe locatie, met als belangrijke eis het behoud van een centrale ligging in Hooglede en zo kwamen we op deze locatie uit”, gaat Steven verder.

“Je kan bij ons terecht voor een gesprek, een advies over je project, een kijk op uw vermogen, een betere bescherming voor jezelf en je gezin of een pensioenplan. Aan onze nieuwe automaat kan je tussen 6 uur en 23 uur geld afhalen, storten of andere verrichtingen doen.”

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier