Niels Destadsbader, Isabelle A., Arne Vanhaecke… geven dit weekend online huiskamerconcert

Niels lanceert vanuit zijn huiskamer een nieuw nummer over wat er nu leeft bij de mensen. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zaterdag 4 en zondag 5 april kan je genieten van de derde reeks Beste Buren Huiskamerconcerten via de Radio 2 app.

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten. De voorbije twee weekends genoten luisteraars al van een live miniconcert van Gene Thomas, Willy Sommers, Stef Bos, Bart Käell, Sabien Tiels, enz. Bent Van Looy sprong in zijn pyjama achter de piano en Willy sloot het eerste huiskamerconcert af met de nu al legendarische ‘Laat de zon in je hart’-polonaise.

Ook dit weekend gaat Radio 2 door met de muzikale actie. Nog meer Vlaamse artiesten – onder meer Niels Destadsbader, Isabelle A en Arne Vanhaecke – treden dit weekend aan met een uniek Beste Buren Huiskamerconcert. Niels Destadsbader schreef voor de gelegenheid een nummer over wat er nu leeft en brengt het vanuit zijn huiskamer voor alle Radio 2-luisteraars. Kim Debrie is vanuit de studio opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken kan op zaterdag en zondag vanaf 14.30 uur via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Een opvallend duo op de affiche voor zaterdag 4 april is Isabelle A. & Daalman. Isabelle A. gaf bij aan De Madammen toelichting bij de nieuwe single die ze heeft gemaakt, samen met Daalman (Davy Macquoi). De single heet ‘Jij’. Isabelle A: “Ik nam de single op met Daalman, al noem ik hem gewoon Davy. We hebben de single samen opgenomen nadat hij me een voorstel deed om samen te werken via Instagram. We hebben ook samen een clip opgenomen in Parijs. Er was al een stevige klik… Maar daar is de vonk tussen ons ook overgeslagen. Er is dus een nieuwe single én een nieuwe liefd. We gaan het huiskamerconcert vanuit onze living geven. We hebben hier een muziekhoekje waar verschillende instrumenten staan. Davy zal gitaar spelen, ik zing. Het zal heel vertrouwd aanvoelen.” De artiesten voor zaterdagnamiddag 4 april : Isabelle A. & Daalman, Buurman, Niels Destadsbader. De artiesten voor zondagnamiddag 5 april : Peter Van Laet, OT, Arne Vanhaecke. (PADI)

Isabelle A. - hier op de voorstelling van haar eigen praline bij Valentino in Schepdaal - brengt een duet met Daalman.
Isabelle A. – hier op de voorstelling van haar eigen praline bij Valentino in Schepdaal – brengt een duet met Daalman.© PADI/Daniël

Benieuwd wie in het weekend van 11 en 12 april op de affiche staat ? Blij radio2.be goed opvolgen !

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.