Niels Destadsbader is Balthazar Boma tijdens Aalst Carnaval

© AM
Redactie KW

Een van de meest opmerkelijke praalwagens tijdens Aalst Carnaval was versierd met karikaturale reuzenpoppen van enkele personages uit de De Kampioenen. Niet toevallig, want de praalwagen zal ook voorkomen in FC De Kampioenen 4: ‘Viva Boma!’, de vierde bioscoopfilm van ‘s lands meest succesvolle tv-serie, waarvoor gisteren in Aalst de eerste opnames werden gedraaid.

Boma was niet van de partij voor de eerste opnames. Maar West-Vlamingen Ann Tuts (Doortje) en Niels Destadsbader (Ronaldinho), aan de zijde van Babs Buelens, waren er wel bij. Het personage van Niels nam ook een prominente plek in op de praalwagen van de Kampioenen. Ook Waregemnaar Johnny Voners was van de partij. Ook hij legde de zeven kilometer van het parcours af op en naast de praalwagen. Benieuwd hoevelen hem zullen herkend hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=PWPLRKKumsQ

Ann Tuts had ook een Boma-snor opgeplakt gekregen, maar haar Doortje zag er behoorlijk uitgeteld uit. Ruddervoordenaar Jan Verheyen was net als vele mensen van de technische ploeg, uitgedost als DDT. De cast van de ‘F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma’ krijgt nu een weekje op adem te komen en dan gaan de opnames van de film officieel van start.

Jan Verheyen met An Swartenbroeckx.
Jan Verheyen met An Swartenbroeckx.© AM

De hele ploeg.
De hele ploeg.© AM

Ann Tuts.
Ann Tuts.© AM

Johnny Voners woont sinds 2012 in Waregem. Voor de start van de opnames van FC De Kampioenen 4 trok ook hij naar Aalst. Hier is hij de man met de zonnebril en de nepborsten.
Johnny Voners woont sinds 2012 in Waregem. Voor de start van de opnames van FC De Kampioenen 4 trok ook hij naar Aalst. Hier is hij de man met de zonnebril en de nepborsten.© AM

Carmen, alias Loes Van Den Heuvel.
Carmen, alias Loes Van Den Heuvel.© AM

Niels Destadsbader is Balthazar Boma tijdens Aalst Carnaval
© AM

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier