NIE MISS (17): Joy Vanmellaerts uit Meulebeke

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Joy Vanmellaerts uit Meulebeke.

© Foto TV

Wie?

18-jarige uit Meulebeke. Volgt een zevende specialisatiejaar thuis- en bejaardenzorg in het Sint-Jozefsinstituut in Tielt. Houdt zich in haar vrije tijd bezig met uitgaan en fitnessen. Is finaliste Miss Coast Belgium 2014.

Favoriete plekje?

Sport- en Recreatiecentrum Ter Borcht, Meulebeke.

Waarom dat plekje?

“Er valt altijd iets te beleven en er is altijd passage. Vroeger kwam ik hier geregeld naartoe om te vissen samen met mijn broer. En ook nu nog kom ik nog af en toe naar Ter Borcht om te lopen of te gaan zwemmen.”

Hoe sterk is je band met je gemeente?

“Ik heb alleszins een goede band met de burgemeester. Ik heb hem gesteund tijdens de verkiezingen en hij steunt mij in mijn verkiezing. Daarnaast vertoef ik vooral in Tielt. Uitgaan doe ik dan weer vooral in Ingelmunster.”

Wat vindt je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Van mijn ogen ben ik het meest tevreden. Veel mensen zeggen me dat ik mooie blauwe ogen heb. Minder tevreden ben ik over mijn buik, maar daarvoor ben ik aan het trainen!” (lacht)

(TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.