NIE MISS (16): Lovely ’t Jaeckx uit Pervijze

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Lovely ’t Jaeckx uit Pervijze.

© Foto TV

Wie?

18-jarige uit Pervijze. Studeert Bedrijfsmanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Doet in haar vrije tijd aan paardrijden, lopen, fitness en fotografie.

Favoriete plekje?

Natuurreservaat De IJzermonding in Lombardsijde.

Waarom dat plekje?

“Je kunt er vanalles doen: de hond uitlaten, lopen, wandleen of fietsen. Het is de perfecte plaats om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Aan het einde van het reservaat kom je bij de havengeul, waar je de bootjes kan zien binnen- en uitvaren. In de zomer is het ook tof om een praatje te slaan met de vissers die op het staketsel zitten.”

Hoe sterk is je band met je gemeente?

“Ik heb ongeveer acht jaar in Lombardsijde gewoond en had er een fantastische kindertijd. Met de stad zelf heb ik niet echt voeling, alle avonturen gebeurden in en rond mijn straat en onder meer het reservaat en de jachthaven. Nu woon ik bijna twee jaar in Pervijze. Een heel eind van Lombardsijde, maar toch is de sfeer er ongeveer hetzelfde. Ik heb een goede band met mijn dorpje. Omdat het zo klein is kent iedereen elkaar.”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan je lichaam?

“In wat ik het minst mooi vind verschil ik niet veel van de meeste vrouwen. Mijn heikel punt is namelijk mijn buik. Om een of andere reden wordt die maar niet zoals ik het wil. Het mooist vind ik mijn kont. Die is mooi in proportie met mijn benen, die ook niet van de dunste zijn. Bovendien krijg ik er redelijk wat complimenten over.” (lacht)

(TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.