NIE MISS (15): Maïté ‘Tiki’ Casert uit Sint-Andries

© Foto TV
Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Maïté Casert uit Sint-Andries.

Wie?

19-jarige uit Sint-Andries. Studeert vanaf september voor autobekleder. Werkt sinds kort bij Sign It, waar ze panelen bestickeren en auto’s ‘wrappen’. Is gepassioneerd door auto’s en rijdt zelf met een Volkswagen Jetta 1 uit 1983. Werd dit jaar benoemd tot ‘Miss Freddyfiles.’

Favoriete plekje?

Tillegembos, Sint-Michiels.

Waarom dat plekje?

“Hier in Tillegem is het altijd rustig. Ik kan er even mijn verstand op nul zetten en een gezellige wandeling maken met mijn allerliefste schatje: mijn hondje Angie.”

Hoe sterk is je band met je gemeente?

“Ik ging hier als kindje al naar een schooltje om de hoek en groeide hier op. Na al die jaren blijf ik houden van de sfeer die hier hangt.”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Ik vind het leuk om net dat tikkeltje ‘anders’ te zijn dan de rest. Ik vind het wel jammer dat ik aan de kleinere kant ben, maar toch liever zo dan een reus te zijn. Zo blijf ik altijd de schattigste van de hoop. Momenteel ben ik sprakeloos verliefd op mijn rode haren. Maar helaas: mooie liedjes duren niet lang. Mijn haren gaan kapot van de kleuring.”

(TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.