De 53-jarige man uit Eeklo verliet op vrijdag 3 april zijn woning in Lievegem. Sindsdien kon enkel de fiets van Nico Ros gevonden worden langs het kanaal Gent-Brugge in Beernem, aan het jaagpad langs de Fortstraat.

Nico is 1,70 meter groot en is normaal gebouwd. Hij heeft een zeer kort bruin haar, afgeschoren 'brosmodel'. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte broek, een zwart hemd, een donkere trui, bruine schoenen en een zwarte jas van het merk 'Jack Wolfskin'. Getuigen die meer weten over de verdwijning worden gevraagd de politie te contacteren of te bellen naar het nummer 0800 30 300.

(AVH)

De 53-jarige man uit Eeklo verliet op vrijdag 3 april zijn woning in Lievegem. Sindsdien kon enkel de fiets van Nico Ros gevonden worden langs het kanaal Gent-Brugge in Beernem, aan het jaagpad langs de Fortstraat. Nico is 1,70 meter groot en is normaal gebouwd. Hij heeft een zeer kort bruin haar, afgeschoren 'brosmodel'. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte broek, een zwart hemd, een donkere trui, bruine schoenen en een zwarte jas van het merk 'Jack Wolfskin'. Getuigen die meer weten over de verdwijning worden gevraagd de politie te contacteren of te bellen naar het nummer 0800 30 300.(AVH)