De organisatoren van het verjaardagsfeestje hadden ervoor gezorgd dat ex-prof Nico Eeckhout erbij was. Een vriend en ex- lid van de ploeg waarvan Walter vele jaren voorzitter was.

Walter Coucke is al 48 jaar lid van de KSV-wielertoeristen en was veertien dagen geleden aan het fietsen in Tenerife. "In een temperatuur van 35 graden deed ik er lange beklimmingen. Ja, ik kan het nog maar moet goed doseren. Weer of wind, hellend of plat... het maakt niets uit. Ik ben de oudste van de club."

Voor Walter waren er bloemen. De organisatoren hadden ook zijn familie in het geheim uitgenodigd, samen met vroegere vrienden uit de wielerclub.

(MV)

De organisatoren van het verjaardagsfeestje hadden ervoor gezorgd dat ex-prof Nico Eeckhout erbij was. Een vriend en ex- lid van de ploeg waarvan Walter vele jaren voorzitter was.Walter Coucke is al 48 jaar lid van de KSV-wielertoeristen en was veertien dagen geleden aan het fietsen in Tenerife. "In een temperatuur van 35 graden deed ik er lange beklimmingen. Ja, ik kan het nog maar moet goed doseren. Weer of wind, hellend of plat... het maakt niets uit. Ik ben de oudste van de club."Voor Walter waren er bloemen. De organisatoren hadden ook zijn familie in het geheim uitgenodigd, samen met vroegere vrienden uit de wielerclub. (MV)