Neptunus Run komt naar Oostende

Redactie KW

Als Europese sportstad van 2017 heeft Oostende zijn zoveelste groot sportevenement beet. Het Fort Napoleon vormt op zondag 12 november het decor van de Vijfde Neptunus Run, een obstakelloop van tien kilometer met minstens 25 hindernissen.

Het parcours loopt langs de omgeving rond het Fort Napoleon, de haven, over de Strekdam, in de duinen en op het strand. De start en de finish liggen op de sportterreinen van het Fort Napoleon.

De organisatie van de Neptunus Run ligt in handen van Golazo Sports, die ook al de IJsberenduik en The Color Run organiseert in Oostende. “We verwachten enorm veel volk maar we kunnen maar 4.000 deelnemers toelaten”, verduidelijkt Greg Broekmans van Golazo Sports. “Het parcours bestaat uit enkele moeilijke hindernissen maar ze zal haalbaar zijn voor iedereen. We kozen dit jaar voor Oostende omdat Oostende niet voor niets de Europese sportstad van 2017 is. Oostende kent een ruim looppubliek.”

Neptunus Run komt naar Oostende

Inschrijven kan vanaf donderdag 31 augustus om 11 uur via www.kbcspartacusseries.be. De deelname bedraagt 48 euro. Daarvoor krijg je een unieke ervaring mee, een Neptunus Run T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille.

https://www.youtube.com/watch?v=4xADDH-YytU

(JRO)