Natuurdomein Vlaspark in Kuurne viert eerste verjaardag

Redactie KW

Met diverse activiteiten wordt vandaag de eerste verjaardag gevierd van natuurdomein Vlaspark gelegen op een boogscheut van het centrum van Kuurne.

De festiviteiten werden deze morgen geopend met een Vlaspicknick waarop heel wat bezoekers af kwamen, gevolgd door diverse randanimatie voor klein en groot. Een van die bezoekers was Delphine Degang uit Kuurne, die er ook vorig jaar bij was bij de opening. Ze wilde alvast voor geen geld van de wereld vandaag de vlaspicknick missen samen met haar kinderen en haar vriendin, gezien ze dit initiatief super vindt.

Natuurdomein Vlaspark in Kuurne viert eerste verjaardag

Ook het ganse jaar door komt Delphine geregeld met haar kinderen dit prachtige stukje natuur opzoeken om er te wanden en om de kinderen er te laten spelen. Naast geleide wandelingen in het natuurdomein en met de kano varen op de Heulebeek zijn er ook voor de allerkleinsten heel wat activiteiten voorzien. Het bouwen van een minituintje, het maken van een bijenhotel, het knutselen van een zaadmonstertje uit de natuur en noem maar verder op.

Later op de avond is er ook nog DJ-Booth en een foodtruck festival. De activiteiten worden deze avond afgesloten omstreeks 22.00 uur met een drijf-in cinema waarbij de film The Greatest Showman zal vertoont worden. De toegang is volledig gratis.

(BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier