Nattigheid tijdens vijfde editie Waterkant

Warme gezelligheid aan de Waterkant. © JM
Redactie KW

De vijfde editie van de Waterkant, aan de vijver van de Schaduw in de Wezestraat, viel letterlijk wat in het water. Slechts 130 van de 360 ingeschreven daagden op.

Waterkant was de opener van de activiteiten die Jonah Muylle en zijn team op de rails zette in postcoronatijd. Jonah: ‘Het was dus uitkijken naar deze heropstart, maar de weergoden zagen blijkbaar een reden om er een scheutje water bij te doen…”

Door het gure weer kwamen er slecht 130 van de 360 ingeschrevenen opdagen voor de Waterkant. “Velen lieten zich op voorhand verontschuldigen. Maar wie er wel was genoot van de heropstart van onze activiteiten. Het deed hen deugd om weer aan activiteiten te kunnen deelnemen.”

Vrijwilligers

De aanwezigen maakten in een korte tijd enkele windschermen en de organisatoren zetten een grote tent op. Op de vijver werden de kajaks in het water gelaten en sommigen doken in het water, Jonah achterna.

Jonah benadrukt de belangeloze inzet van heel wat vrijwilligers. Door de coronamaatregelen was er veel bijkomend werk, maar dat liep goed dankzij onze vrijwilligers.

Nu is het uitkijken naar de cultuurwandeling Wijland. De inschrijvingen lopen vlotjes binnen en op de site van De Schaduw ontdek je wanneer er nog plaatsen ter beschikking zijn. (JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten