Hij is een 'aangespoelde'. Hij komt uit Lokeren. Maar hij is na zijn studies in Kortrijk blijven hangen. Want intussen had hij de moeder van zijn kinderen leren kennen. Lies heet ze. Ze is al 17 jaar zijn vriendin en 8 jaar zijn vrouw.

Hij heeft een reclamebureau. 'Brando' heet het, omdat ze er bezig zijn met 'branding'. Lies selecteert bouwkundig ingenieurs in opdracht van aannemers en architecten.

Allebei zijn ze voorzien van een wandelwagen. Zij duwt zoontje Jef vooruit en hij laat Clara rollen.

Gevraagd naar hun dromen, antwoordt Nathan dat hij niet meteen weet te kiezen, want 'het leven is één grote droom. Dat is net zo fantastisch aan het leven.' Maar dan moeten ze verder. Want Clara droomt van een warme chocomelk.

Hij is een 'aangespoelde'. Hij komt uit Lokeren. Maar hij is na zijn studies in Kortrijk blijven hangen. Want intussen had hij de moeder van zijn kinderen leren kennen. Lies heet ze. Ze is al 17 jaar zijn vriendin en 8 jaar zijn vrouw.Hij heeft een reclamebureau. 'Brando' heet het, omdat ze er bezig zijn met 'branding'. Lies selecteert bouwkundig ingenieurs in opdracht van aannemers en architecten.Allebei zijn ze voorzien van een wandelwagen. Zij duwt zoontje Jef vooruit en hij laat Clara rollen.Gevraagd naar hun dromen, antwoordt Nathan dat hij niet meteen weet te kiezen, want 'het leven is één grote droom. Dat is net zo fantastisch aan het leven.' Maar dan moeten ze verder. Want Clara droomt van een warme chocomelk.