Natalia zingt voor jarige Laura tijdens korte stroomonderbreking

Natalia stapte met de jarige Laura naar een podium in de zaal. © FODI
Redactie KW

Zaterdagavond woonden maar liefst 1.600 mensen de prachtige show ‘In My Blood Tour 2017’ van zangeres Natalia bij in Kursaal Oostende in een organisatie van ConcertEvents. De zangeres uit de Kempen had er zin in en zorgde dan ook vanaf minuut één voor contact met het publiek.

Toen ze 20 minuten bezig was, werkten plots de beeldschermen niet meer, waarop prachtige projecten werden getoond. “De stroom is uitgevallen, sorry”, liet ze weten aan het publiek. “Maar ik heb vernomen dat er hier een jarige in de zaal zit, juist ? Laura, tien jaar, je kreeg een ticket om naar hier te komen, waar ben je nu ?” Vanop het balkon werd er gezwaaid richting podium. “Zit je zo hoog ? Moet ik naar boven komen ? Ik weet wel niet hoe ik daar geraak”, zegt Natalia, die in de zaal stapte en van daaruit duidelijker zag waar het meisje zat. Uiteindelijk kwam Laura zelf naar beneden en mocht ze naast Natalia plaatsnemen, waarna de zangeres – samen met het publiek- luid Happy Birthday zong. “Ik moet dat hier weer oplossen”, lacht Natalia naar het publiek en naar haar technische crew, die in een mum van tijd het probleem hadden opgelost, zodat de zangeres opnieuw verder kon zingen.

https://www.youtube.com/watch?v=qdpyt3KDbIE

Natalia wist te vertellen dat ze met het nummer You’ve got a friend is genomineerd voor Zomerhit 2017. In januari begint ze ook aan een nieuwe theatertour, een intieme toer Me And My Producer II. Toen Natalia een akoestische set gaf en kinderen bij haar liet komen, kreeg ze te horen dat ook de aanwezige Valerie jarig was. Negen lentes jong ! Meteen werd er nogmaals kort Happy Birthday gezongen. Natalia stond méér dan twee uur op het podium en zorgde ervoor dat het publiek zich amuseerde. “Jullie waren het beste publiek, echt waar”, zegt ze. “Jullie draaiden een knop om. Mensen die in filmstoelzetels zitten, blijven meestal zitten. Jullie niet, dankjewel.”

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.