Nala zoekt baasje met veel geduld

Nala wordt heel graag geaaid. © AN
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

De Krant van West-Vlaanderen zoekt elke week een thuis voor een dier. Deze week helpen we Melanie Bauden (30) van dierenasiel Ganzeweide in Koksijde met zoeken naar een nieuwe thuis voor Nala, een grijs gestreepte kattin van twee en een half jaar oud.

Nala verblijft in het asiel sinds begin dit jaar. Enkele maanden geleden werd ze al eens geadopteerd. Maar een probleempje met zindelijkheid zorgde ervoor dat haar nieuwe baasjes haar terug naar het asiel brachten. “Nala deed haar gevoeg bij die mensen steeds naast de kattenbak”, aldus Melanie. “Het gaat niet om een medisch probleem. Wellicht voelde ze zich daar gewoon niet op haar gemak. Nala is nogal een buitenkat. Ze heeft ruimte nodig.”

Melanie is ervan overtuigd dat als Nala zich ergens op haar gemak voelt, er van zindelijkheidsproblemen geen sprake meer zal zijn. “Nala is nochtans een lieve kat die graag geaaid wordt. Van andere katten moet ze niet zo veel hebben. Ik hoop voor haar een baasje te vinden met veel geduld, die niet boos wordt als ze eens een ongelukje heeft. Iemand met een grote kattenren in de tuin zou ideaal zijn.”

https://www.youtube.com/watch?v=Q7Jasjc221c

Interesse? Neem dan contact op met Dierenasiel Ganzeweide of stuur een mailtje naar warm@kw.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier