Het idee kwam er na het horen dat er een groot tekort is aan maskers. Els, een thuisverpleegster uit de buurt, vond dit een prachtig initiatief en zij staat in voor het bezorgen van de mondmaskers aan collega's. Via via zijn er ook makers die hun weg vonden naar het woon zorgcentrum in Deerlijk.

Martine: "Wij deden bij vrienden en kennissen een oproep voor elastiek en/of stof. Het gaat over katoen want de maskers moeten gewassen worden. De elastiek is opgebruikt en wij maken ze nu met vier stukjes lint maar dat is niet zo praktisch."

Vraag naar stof

Moeder en dochter aan de naaimachine en papa Rik rijdt rond om stof of elastiek op te halen. "Wij hebben de dringende vraag naar katoen (een niet meer gebruikt katoenen tafelkleed, overschotjes katoen allerhande van welke kleur ook, platte elastiek, linten). Ze mogen aan onze voordeur of in de brievenbus gelegd worden. (Vichtestraat 15). Een belletje kan ook op 056 70 48 51." (MV)

Het idee kwam er na het horen dat er een groot tekort is aan maskers. Els, een thuisverpleegster uit de buurt, vond dit een prachtig initiatief en zij staat in voor het bezorgen van de mondmaskers aan collega's. Via via zijn er ook makers die hun weg vonden naar het woon zorgcentrum in Deerlijk.Martine: "Wij deden bij vrienden en kennissen een oproep voor elastiek en/of stof. Het gaat over katoen want de maskers moeten gewassen worden. De elastiek is opgebruikt en wij maken ze nu met vier stukjes lint maar dat is niet zo praktisch."Moeder en dochter aan de naaimachine en papa Rik rijdt rond om stof of elastiek op te halen. "Wij hebben de dringende vraag naar katoen (een niet meer gebruikt katoenen tafelkleed, overschotjes katoen allerhande van welke kleur ook, platte elastiek, linten). Ze mogen aan onze voordeur of in de brievenbus gelegd worden. (Vichtestraat 15). Een belletje kan ook op 056 70 48 51." (MV)