Na wanhopige oproep om mee uit te kijken naar haar 15-jarige dochter: “Mijn dochter is terecht”

Wouter Vander Stricht

Sabrina De Jode uit Izegem schreeuwde op sociale media haar ongerustheid uit over haar dochter, Tatjana Demeulenaere (15), die sinds maandag verdwenen was. Het meisje, dat op school zit in Sint-Idesbald in Roeselare was op weg naar De Zande in Beernem, waar ze verblijft, maar was daar niet aangekomen. Dinsdagavond was het meisje opnieuw terecht.

Maandagmorgen had Sabrina De Jode nog contact het haar dochter. Toen ze om 16 uur school (Sint-Idesbald in Roeselare) verliet moest ze met de bus richting station om daarna de trein richting Brugge te nemen om zo de jeugdinstelling De Zande in Beernem, waar ze al ongeveer een jaar verblijft, te bereiken. “Maar daar is ze nooit aangekomen”, klinkt het bij mama.

Ondertussen is alle contact verbroken en lanceerde mama Sabrina De Jode die in Izegem woont een emotionele oproep op sociale media. En dat resulteerde in een massale zoektocht door het delen van het bericht. Dinsdagavond was het meisje opnieuw terecht bij haar mama in Izegem. Ze keerde dinsdagavond ook nog terug naar De Zande.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.