Het is ondertussen al tien jaar geleden dat er nog een geschaatst werd op de Damse Vaart. Met de vriestemperaturen beginnen ze in Damme opnieuw te dromen om dit jaar eindelijk nog eens te schaatsen op de Damse Vaart. Hoewel er morgen geen vriestemperaturen meer verwacht worden, wil het stadsbestuur toch enkele tips meegeven. Op die manier kan iedereen de komende dagen toch nog van het ijs genieten ondanks het niet meer zou vriezen.

Dit zijn de tips:

Gooi geen takken of stenen op het ijs. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het ijs drastisch daalt.

Betreed het ijs niet tot het vrij wordt gegeven.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de toestand van het ijs op de Damse Vaart of ander natuurijs in Damme? Volg dan Visit Damme of stad Damme op Facebook of Twitter voor de meest actuele officiële informatie.

(JVM)

Het is ondertussen al tien jaar geleden dat er nog een geschaatst werd op de Damse Vaart. Met de vriestemperaturen beginnen ze in Damme opnieuw te dromen om dit jaar eindelijk nog eens te schaatsen op de Damse Vaart. Hoewel er morgen geen vriestemperaturen meer verwacht worden, wil het stadsbestuur toch enkele tips meegeven. Op die manier kan iedereen de komende dagen toch nog van het ijs genieten ondanks het niet meer zou vriezen.(JVM)