Na succesvolle start wordt Gympact in Oostkamp al uitgebreid

Het team van Gympact en Prehab Clinic: Sara Dumarey, Liivia Raudsik, Tijl Maenhout, Jeroen Deprince, Sara Mostrey en Gerard Sinnaeve die pal achter burgemeester de Keyser staan die vakkundig het openingslintje knipt. © PH
Redactie KW

Op 2 september begonnen drie jonge ondernemers met ‘Gympact’, een nieuw sportief begeleidingscentrum met kinepraktijk ‘Prehab Clinic’.Vier maanden later blijkt men de start niet gemist te hebben en zijn er al plannen voor uitbreiding. De nieuwjaarsreceptie werd gekoppeld aan een officiële opening.

“We hoeven geen club te worden met een duizendtal leden”, vertelt Gerard Sinnaeve die met zijn vrouw Sara Mostrey en haar neef Tijl Maenhout Gympact opstartte. “Neen, met een paar honderd leden willen we een kleinschalige en kwaliteitsvolle fitness zijn. Met een dergelijk ledenbestand kunnen we ook de intense begeleiding behouden die we nu waarborgen. We hadden gemikt op een 200-tal leden na een jaar, maar nu hebben we er al 235 in vier maanden tijd!”

Door die snelle groei breiden we dit jaar het aanbod al uit, niet alleen naar meer openingsuren. We hebben een zaal van 100 vierkante meter die we aan het inrichten zijn voor groepslessen. Daar zullen we cardiotraining aanbieden op basis van ‘Technogym’s Teambeats’. Zo kunnen de deelnemers zo goed mogelijk de groepsles doorlopen op de hartfrequentie die door de trainer is ingesteld. Ook dat zal in circuitvorm gebeuren waarbij op een groot scherm ieders hartslag weergegeven zal worden, evenals de timer om werk- en rusttijden te optimaliseren. Met dit concept onderscheiden we ons van andere begeleidingscentra uit de regio. Vanaf 22 januari zal met een badge ook toegang buiten de permanentie van de gymzaal mogelijk zijn.”

Afsluitend gaf Jeroen Deprince nog zijn wensen voor het nieuwe jaar mee: “beweeg meer, stress minder, slaap beter en eet gezonder.”

(PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier