Na massaal delen: vrouw op 13 jaar oude foto’s gevonden

Lieve kocht jaren geleden een fototasje in de Kringloopwinkel van Ieper en ontdekte pas recent oude familiefoto’s op een digitaal fotokaartje. KW.be lanceerde een oproep… en vond de vrouw terug!

“Op het kaartje staan twee jonge meisjes, maar ook twee vrouwelijke personen,” licht Lieve toe. “De foto’s dateren van 2005. Ik heb jaren geleden het tasje gekocht in de Kringloopwinkel in Ieper maar ontdekte nu pas de foto’s op het digitaal kaartje.”

“Doordat het een langwerpig kaartje was dat ik nooit eerder zag, besefte ik niet dat je het in een computer kon openen… Ik dacht dat het om een geheugenkaart voor een videocamera ging.”

Lieve zou het digitaal kaartje nu graag terugbezorgen aan de familie. “Ik neem zelf heel graag foto’s en zou ook blij zijn als ik plots na 13 jaar die mooie foto’s van mijn dochtertjes zou terugkrijgen.”

KW.be lanceerde een oproep die massaal gedeeld werd. Dankzij de kracht van de sociale media werd de vrouw gevonden. Het gaat om Rita uit Wijtschate. Het fotokaartje zal ze na 13 jaar terugkrijgen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.