Na 15 maanden is Okra Wervik opnieuw aan fietsen toe

© Luc Vanthuyne LV
Redactie KW

Glunderende gezichten bij de leden van Okra-trefpunt voor de allereerste fietstocht van het seizoen. Verzamelplaats was het zomerplein op stadsdomein Oosthove. Een 23-tal sportievelingen tekende present voor de rit naar Ploegsteert.

In maart van vorig jaar reden de Okrafietsers hun laatste tocht, want toen sloeg corona toe. “Het waren lange maanden, want alles viel stil”, weet sportverantwoordelijke en parcoursmeester Eric Garrein. “Gelukkig overleed niemand van onze fietsende vrienden. Nu we opnieuw van start gaan, voel je de opluchting in de groep. Spijtig genoeg is het weer ons niet gunstig gezind. We laten het echter niet aan ons hart komen. Er staan nog zes andere fietstochten op het programma. De eerstvolgende trip organiseren we op 2 augustus. Dan gaat het richting Zonnebeke.”

Okra Trefpunt moet intussen op zoek naar een voorzitter, want Freddy Delbeecke gaf te kennen dat hij na elf jaar ermee stopt. Eind deze zomer zou de beslissing moeten vallen.

Naast de afscheidnemende voorzitter bestaat het Okrateam verder uit secretaresse Diana Deput, sportverantwoordelijken Eric Garrein en Johan Van Rolleghem, Bea Mestdag, Hedwige Vandenbroeke, Joseph Willemyns en May Vanneste. (LVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier