Museum Sincfala heropent met gratis museumbezoek

Museum Sincfala. © DM
Redactie KW

Sincfala, het Museum van de Zwinstreek in de Pannenstraat in Heist gaat opnieuw open vanaf woensdag 1 juli.

Dat gebeurt wel op een nieuwe manier: met minder mensen tegelijk in het museum en extra voorzorgsmaatregelen. Ook is voor iedereen een starttijd noodzakelijk. Goed om weten: tijdens de maanden juli en augustus is het museumbezoek gratis.

Om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen en het aantal bezoekers te beperken, werkt het museum tijdelijk met een reservatiesysteem. Elke 15 minuten kan een ‘bubbel’ van maximum 10 personen het museum bezoeken. De medewerkers vragen bezoekers om de voorschriften te volgen voor het gebruik van ontsmettende handgel, het respecteren van de anderhalve meter afstand en het volgen van het aangeduide parcours in het museum.

Reserveren is verplicht. Dat kan via de website www.sincfala.be, ter plaatse in het kantoor voor toerisme van Knokke of Heist of telefonisch op het nummer 050 53 07 30 van het museum Sincfala, telkens tijdens de kantooruren van 10 tot 17 uur. Wees stipt op tijd, anders vervalt je reservatie. Ben je ter plaatse zonder reservatie vooraf, dan kan je alsnog binnen in het museum als er op dat ogenblik geen andere bezoeken ingepland staan.

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten