Voorbijgangers zagen de vlammen vanonder de motorkap slaan. Ze belden aan bij de woning van de conciërge. De conciërge snelde naar de toonzaal, belde de eigenaar en begon alvast te blussen.

De eigenaar, die een stuk verder in dezelfde straat woont, kwam toegesneld en intussen was ook de brandweer aanwezig. De conciërge was licht bevangen door de rook, maar moest niet naar het ziekenhuis. De auto, een Ford Focus, benzine, is rijp voor de schroothoop. De hele motorblok is uitgebrand en verschillende delen van de carrosserie zijn weggesmolten door de grote hitte.

De garage stond volledig onder rook. De vloer waar de auto stond, is beschadigd en een paar auto's die in de buurt stonden zitten onder het roet. Het is nog gissen hoe de brand is ontstaan. De eigenaars van de garage zouden volgend weekend het zestigjarig bestaan van de garage vieren.

© MG
© JT

(ACK)

Voorbijgangers zagen de vlammen vanonder de motorkap slaan. Ze belden aan bij de woning van de conciërge. De conciërge snelde naar de toonzaal, belde de eigenaar en begon alvast te blussen.De eigenaar, die een stuk verder in dezelfde straat woont, kwam toegesneld en intussen was ook de brandweer aanwezig. De conciërge was licht bevangen door de rook, maar moest niet naar het ziekenhuis. De auto, een Ford Focus, benzine, is rijp voor de schroothoop. De hele motorblok is uitgebrand en verschillende delen van de carrosserie zijn weggesmolten door de grote hitte.De garage stond volledig onder rook. De vloer waar de auto stond, is beschadigd en een paar auto's die in de buurt stonden zitten onder het roet. Het is nog gissen hoe de brand is ontstaan. De eigenaars van de garage zouden volgend weekend het zestigjarig bestaan van de garage vieren.(ACK)