Motards laten Grote Markt een laatste keer daveren voor Paul Bultinck

© (Foto TV)
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Afgelopen zondag daverde Kortrijk nog tijdens het vlastreffen onder het toeziend oog van oprichter Paul Bultinck. Vandaag lieten motards vanuit alle hoeken de Grote Markt van Kortrijk een laatste keer daveren tijdens de uitvaartplechtigheid van wijlen Paul Bultinck.

Op vraag van familie en vrienden werd er een oproep gelanceerd om Paul na de uitvaartplechtigheid van zaterdagochtend in de Kortrijkse Sint-Maartenskerk met de motorfiets te begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Het creëerde een emotioneel beeld in de schaduw van het Belfort. Tientallen motards zakten af en draaiden de gaspedaal open bij het voorbijrijden van de corbillard. De colonne hield halt aan de Sint-Jansbegraafplaats.

Motards laten Grote Markt een laatste keer daveren voor Paul Bultinck
© (Foto TV)

Paul Bultinck (64 jaar) leed aan keelkanker en overleed op 26 augustus in het bijzijn van zijn geliefden in het UZ Gent. Hij was de zaakvoerder en bezieler van de Kortrijkse Autorijschool, Stichter van B.R.S, Medesticher van Transport Academy en Edulogia, gewezen bestuurslid van Federdrive en jurylid van de examencomissie MOW. Hij laat zijn echtgenoot Lia Voet, kinderen en kleinkinderen na.

https://www.youtube.com/watch?v=-ATElQo2e_w

(TV/Video KV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier