Video
Wie is de Krak 2020 van jouw gemeente?

KW zocht samen met haar medewerkers, lezers en de provincie West-Vlaanderen naar de Krak van je gemeente. Vandaag, vrijdag weten we wie jullie tot Krak stemden.

Ja, we zijn ook dit jaar op zoek gegaan naar Kraks. Want ook in het vermaledijde coronajaar 2020 waren er mensen die zich bekommerden om anderen . Vanuit hun kot, vanachter hun tablet of gemondmaskerd en vanop afstand. Mensen op wie de gemeente kon rekenen in moeilijke omstandigheden. Corona of niet, zij verdienen het om als Krak erkenning te krijgen. In onze krant en op deze website kan je het verhaal achter jouw Krak lezen.

Video! Video! Video!

Het is al jaren een traditie dat we de Kraks huldigen op ons Gala in Brugge. Helaas kan ons event dit jaar niet doorgaan wegens corona. Maar we wilden jullie Kraks toch een dikke proficiat wensen en in de bloemetjes zetten.

Hoe we dat doen, ontdek je vrijdag op www.kw.be/proficiat waar we uitpakken met de verhalen en video’s van alle Kraks van West-Vlaanderen.

Herbeleef hieronder de vorige editie van ons Gala van de Krak.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.