Moorslede bedankt vrijwilligers die regelmatig zwerfvuil opruimen

De Moorsleedse zwerfvuilvrijwilligers, samen met schepen Ward Gillis en milieuambtenaar Brenda Quaghebeur. © Joke Couvreur
Redactie KW

Een zevental vrijwilligers uit Groot-Moorslede ruimen regelmatig het zwerfvuil op in hun buurt en werden daarvoor op maandagavond 1 februari bedankt op het gemeentehuis.

In de gemeente gaan er zeven enthousiaste vrijwilligers aan de slag om in de buurt van hun woonst het zwerfvuil op te ruimen. Annelies Condé en Hein De Tand samen met hun zoontje Arthur, Greet Deceuninck, Paul Cauwelier, Rosa Delanoy en Trees Terryn samen met haar man Peter Vercruysse zijn die vrijwilligers die zich inzetten om de gemeente proper te houden. Via de huisvuilintercommunale Mirom registreerden zij zich en kregen ze van de gemeente een fluohesje, een grijptang, handschoenen en speciale witte vuilniszakken.

Om hen te bedanken voor hun inzet nodigden schepen van milieu Ward Gillis (PRO) en milieu-ambtenaar Brenda Quaghebeur hen uit op een kort dankmoment. Daar kregen ze ook een cheque om te spenderen bij de lokale handelaars. (AFM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier