Moorsele Onderneemt trakteert zorgverleners met taart

VZW ‘Moorsele Onderneemt’ zat niet stil de afgelopen maanden. Een aantal activiteiten dienden noodgedwongen afgelast of anders ingevuld, dat wel.

Katrien De Vlieger en Helle Lust, de voorzitters van Moorsele Onderneemt, dragen de taart binnen.© (Foto SLW)
Katrien De Vlieger en Helle Lust, de voorzitters van Moorsele Onderneemt, dragen de taart binnen.© (Foto SLW)

“Naar het einde van het jaar toe, in het kader van de warmste week, organiseerden we de actie Warm Moorsele”, vertelt Helle Lust die sinds dit jaar samen met Katrien De Vlieger het voorzitterschap overnam van Gianni De Clerq. “We verkochten niet minder dan 395 vlammetjes zelfklevende StuBru-vlammetjes ten voordele van de Moorseelse zorg!”

Met de opbrengst bedankt Moorsele Onderneemt hulpverleners die reeds vele maanden in de eerste lijn staan in de strijd tegen Corona. Zo verrasten ze de personeelsleden van woonzorgcentrum Sint-Jozef met een grote taart, gemaakt door een lokale bakker. Middenin de reuzetaart een grote vlam. Daarnaast krijgen ze ook elk een stuk chocolade met een grote “dankjewel” erop, gemaakt door een lokale chocolatier.“Al onze leden uit de thuisverpleging, dat zijn 31 mensen, krijgen een verzorgingspakket”, vervolgt Katrien. “Dat is samengesteld door weer andere leden die schoonheidspecialist zijn. Daarenboven krijgen ze net als de kiné-leden ook een stuk chocolade.”

(SLW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.