Mooi 11.11.11-resultaat in Izegem

Redactie KW

Ook in Izegem gingen weer tientallen vrijwilligers de straat op om 11.11.11-materiaal te verkopen. De lekkere chocolade, kleurpotloden, de gekende wenskaartjes en de kruidenmix zorgden voor een onverhoopt mooi resultaat van 3.103,40 euro.

“Het opgehaalde bedrag kwam mee tot stand door een succesvolle zaterdagmarktactie en door de verkoop aan supermarkten. Voor de eerste keer werd er ook vlot via Payconiq betaald”, zegt schepen van Noord-Zuidbeleid Kurt Himpe.

“Naast het opgehaalde bedrag van het verkochte materiaal ondersteunt de stad Izegem 11.11.11 ook met een bedrag van 5.149,60 euro dat rechtstreeks wordt overgeschreven naar de koepelorganisatie.

Pluim voor vrijwilligers

“Tenslotte zijn er ook elk jaar Izegemnaars die een bedrag overschrijven naar 11.11.11. Dit bedrag ligt telkens rond de 1.000 euro, maar cijfers voor dit jaar zijn nog niet gekend”, verduidelijkt Philippe Groenweghe als voorzitter van de Noord-Zuidraad.

“Een totaalbedrag dat bijna 10.000 euro benadert en dit alweer in moeilijke omstandigheden door Corona. Een pluim aan alle vrijwilligers en dank aan iedereen die mee investeerde in een betere wereld.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.