Montmartre Summer Kick Off leidt Oostende de zomer in

David Deschepper, schepen Maxim Donck, Gaetan Van den Eynde, Vanessa Demeij, Rob Lemmens, Arnaud Germonprez, Anja SNauwaert en Niek Calcoen. © JRO
Redactie KW

Met de zomer voor de deur wordt binnenkort ook het startschot gegeven van de zesde editie van de Montmartre Summer Kick Off 2019. Daarmee is de toon gezet voor een zomer vol ambiance in de Oostendse Langestraat.

De Summer Kick Off vindt plaats op vrijdag 8 juni en op zaterdag 29 juni. Het evenement is een initiatief van het Positief Uitgaansbeleid van de stad Oostende. Zo wil men de Oostendse uitgaansbuurt positief in de kijker zetten.

Het wordt een muzikale tweedaagse. Er komen, in samenwerking met de horeca-uitbaters van de Langestraat en Toerisme Oostende, maar liefst 15 Oostendse bands en dj’s langs. Het hoofdpodium staat in de bruisende Langestraat. Het kleinere podium komt op het Monacoplein. Ook de hongerigen onder ons worden verwend. Er komen enkele eetstandjes van enkele lokale uitbaters. Het evenement is volledig gratis en bevat music, food en drinks. Er zijn optredens van The Nations, The Flashbacks, Seagulls, gvQ, Greg Dela, Discofiks, Mister V, Mother, In Dog Years I’m Dead, Bewed and Bottled, Skumic, Gueush, dj SENSEI, The Brown Collectiv en Djonah.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier