De Summer Kick Off vindt plaats op vrijdag 8 juni en op zaterdag 29 juni. Het evenement is een initiatief van het Positief Uitgaansbeleid van de stad Oostende. Zo wil men de Oostendse uitgaansbuurt positief in de kijker zetten.

Het wordt een muzikale tweedaagse. Er komen, in samenwerking met de horeca-uitbaters van de Langestraat en Toerisme Oostende, maar liefst 15 Oostendse bands en dj's langs. Het hoofdpodium staat in de bruisende Langestraat. Het kleinere podium komt op het Monacoplein. Ook de hongerigen onder ons worden verwend. Er komen enkele eetstandjes van enkele lokale uitbaters. Het evenement is volledig gratis en bevat music, food en drinks. Er zijn optredens van The Nations, The Flashbacks, Seagulls, gvQ, Greg Dela, Discofiks, Mister V, Mother, In Dog Years I'm Dead, Bewed and Bottled, Skumic, Gueush, dj SENSEI, The Brown Collectiv en Djonah.

(JRO)

De Summer Kick Off vindt plaats op vrijdag 8 juni en op zaterdag 29 juni. Het evenement is een initiatief van het Positief Uitgaansbeleid van de stad Oostende. Zo wil men de Oostendse uitgaansbuurt positief in de kijker zetten.Het wordt een muzikale tweedaagse. Er komen, in samenwerking met de horeca-uitbaters van de Langestraat en Toerisme Oostende, maar liefst 15 Oostendse bands en dj's langs. Het hoofdpodium staat in de bruisende Langestraat. Het kleinere podium komt op het Monacoplein. Ook de hongerigen onder ons worden verwend. Er komen enkele eetstandjes van enkele lokale uitbaters. Het evenement is volledig gratis en bevat music, food en drinks. Er zijn optredens van The Nations, The Flashbacks, Seagulls, gvQ, Greg Dela, Discofiks, Mister V, Mother, In Dog Years I'm Dead, Bewed and Bottled, Skumic, Gueush, dj SENSEI, The Brown Collectiv en Djonah. (JRO)