Moerbrugs Kermisontbijt in ‘t wit

Redactie KW

Elk jaar tijdens het eerste weekend van juli organiseert het Feestcomité Moerbrugge de kermisloop, maar door corona kan deze niet doorgaan en daarom zet het feestcomité volop zijn schouders onder het ontbijt in het wit dat doorgaat in iedere straat in Oostkamp in plaats van in het Beukenpark.

Daarmee doen zij volop mee aan het initiatief van de gemeente om een zo’n groot mogelijk ontbijt in het wit te organiseren in Oostkamp. Het Moerbrugs Feestcomité wil met dit initiatief, het Moerbrugs ontbijt in ‘wit tijdens het kermisweekend de mensen toch dichter bij elkaar brengen en daarbij ook de lokale handelaars steunen die het door de corona en de wegeniswerken nu toch iets moeilijker hebben.

“We hebben aan dit ontbijt ook een ludieke actie gekoppeld. Iedereen mag een foto van zijn ontbijtbubbel posten op onze Facebookpagina met de hastag #moerbrugskermisontbijtintwit en #8020. Uit alle inzendingen zal dan het bestuur van het feestcomité een heerlijke fles Oostkampse Mérula wijn verloten”, weet Toben Braeckevelt nog te vertellen. “Voor het ontbijt krijgen we veel medewerking van de Moerbrugse handelaars waaronder Keurslager David, Brasserie Zonnebloem, Bakkerij De Fruyt, Evelyne’s Zuivelhoeve, café Tom Dooley en Lingier confiserie.”

Er zijn drie soorten ontbijt beschikbaar: een kinderontbijt voor 4 euro, een volwassenontbijt voor 7 euro en een de luxe-ontbijt voor 10 euro met inbegrip van een flesje bubbels. Het ontbijt kan je bestellen tot 29 juni via het inschrijvingsformulier op www.moerbrugge.be. Afhalen gebeurt op zondag 5 juli tussen 7.30 en 9.30 uur in zaal Zuidleie op de hoek van de Oedelemsestraat en deValentijn Hennemanstraat. De afhaling gebeurt in tijdsblokken, je kan een tijdsblok kiezen bij je bestelling. Mensen die door omstandigheden niet zelf kunnen afhalen, kunnen het Feestcomité contacteren en dan lossen ze dat samen op. Bellen kan op 0490 569 755 na 18 uur.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten