Moen Feest met Clouseau op affiche bijna uitverkocht

© GV
Redactie KW

Op zaterdag 24 augustus vindt in de Zwevegemse deelgemeente Moen opnieuw het jaarlijkse festival Moen Feest plaats. Traditioneel weten de organisatoren ons te verbazen met een affiche met enkel maar topnamen op.

Dit jaar was dit niet anders. Zo vormt Clouseau er de hoofdact naast kleppers als Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Milo Meskens en de ambiancemakers van Les Truttes. Vooral het optreden van de gebroeders Wauters is opvallend. Zij staan dit jaar in Vlaanderen maar driemaal op het podium, waaronder dus bij Moen Feest.

Met zo’n affiche kon het niet anders dan dat de organisatoren over een uitverkocht festival zouden kunnen spreken. Frederik Roelant: “Door een andere indeling van het festivalterrein kunnen we meer mensen ontvangen. Dit bleek nodig, want er gingen nu al 1.000 kaarten meer dan ons bezoekersaantal van vorig jaar de deur uit. Er zijn nog enkele kaarten online beschikbaar, maar ik denk dat we eerstdaags het bordje ‘sold out’ zullen mogen ophangen.”

Het festival vindt plaats op zaterdag 24 augustus op de terreinen van Transport Vanneste in de Stationstraat in Moen. Om 15.20 uur trapt Milo Meskens Moen Feest op gang.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier