MLS Menen haalt alles uit de kast voor Dominiek Savio

Directeur Wilmer Verniers met het feestcomité. V.l.n.r. zien we Virginie Breye, Deborah Debal, Virginie Yvoz, Anouk Goethals en Anke De Waele. (Foto NV) © Nicolas Verhaeghe
Redactie KW

De jaarlijkse actie ‘De Warmste Week’ van de Vlaamse radiozender Studio Brussel en Rode Kruis Vlaanderen ontlokt bij veel mensen de drang om in die periode ook een duit in het zakje te doen. Het bedrijf MLS droeg vorig jaar al zijn steentje bij door ten voordele van het Dienstencentrum Gid(t)s vzw/Dominiek Savio een zumbales te organiseren. Dit keer pakt men met een kaas- en wijnavond uit.

“Dit jaar organiseren we op zaterdag 27 oktober in het wijkcentrum De Koekuit een kaas-en wijnavond”, zegt Virginie Breye van het MLS Feestcomité. MLS staat voor ‘Medisch Labo Service’ en werd opgericht in 1986. Het bedrijf is gespecialiseerd in groothandel van farmaceutische producten en wegwerp-labomateriaal. “Vorig jaar hielden we al een héél mooi bedrag over, namelijk 4.000 euro. Bij Dominiek Savio willen ze een Crea Lab en de kostprijs daarvan is 10.000 euro. Met onze kaas-en wijnavond hopen we om de nog ontbrekende 6.000 euro op te halen“, vertelt Virginie Yvoz van het feestcomité.

Bij de kaas- en wijnavond zal er ook een kinderbuffet voorzien zijn. “Voor de niet kaasliefhebbers wordt er charcuterie voorzien. Er is ook nog een tombola met mooie prijzen en later op de avond zal er lustig gedanst kunnen worden op muziek van de deejay”, weet Virginie.

De meisjes van het feestcomité zullen, om de kas extra te spekken, op 12 december nogmaals een Zumba For Life organiseren en op de kerstmarkt van Lauwe vinden we hen ook nog terug met een standje. “Daar laten we dan de bezoekers uit onze eigenste ‘proefbuisjes’ jenever en cava proeven, altijd succes verzekerd“, lacht Virginie. “We willen ook nog eens kaaswinkel Epoisses, samen met de vele sponsors bedanken, maar vooral ook onze baas Wilmer Verniers die ons dit allemaal laat organiseren”, besluit Virginie. Afspraak op zaterdag 27 oktober vanaf 18 uur in wijkcentrum De Koekuit. (Nicolas Verhaeghe)

Kaarten: 25 euro via Virginie 0472 65 36 43 en feestcomite@mls.be of via Casa Mundo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier