MLM Bullies in Nieuwpoort op zoek naar opvanglocaties voor hun Bulldogs

Redactie KW

Het MLM Bullies opvanghuis in Nieuwpoort heeft zijn maximumcapaciteit bereikt. De komende dagen ontvangen ze nog een Engelse bulldog, een senior Franse bulldog en twee senior broer mopshonden. Daarnaast staan er nog twee bulldogs op de wachtlijst om langs te kunnen komen in afwachting van een oplossing. Dat is teveel, verduidelijkt de organisatie in een oproep op sociale media.

“We zijn dringend op zoek naar pleeggezinnen die kunnen helpen om één of meerdere bulldogs op te vangen. Wij als organisatie staat in voor alle medische kosten van de diertjes maar we verwachten wel dat de pleeggezinnen heel veel liefde en knuffels aan onze opvangdieren. We vinden het wel heel belangrijk dat de opvanggezinnen regelmatig thuis zijn en dus veel vrije tijd hebben om er de aandacht en zorg aan te besteden,” verduidelijkt de organisatie.

Pleegouders

Wie zich als vrijwillige pleegmama of -papa wil inzetten voor een bulldog wordt gevraagd contact op te nemen met de dienst MLM Bullies en een kleine voorstelling te geven van zichzelf. “We hebben reeds twee plusmama’s en die doen dat supergoed. We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen,” aldus nog de organisatie.

Contact opnemen kan door te mailen naar mlm-bullies@outlook.com. Het is heel belangrijk voor de kandidaten dat ze in de mogelijkheid zijn om naar de dierenkliniek in Oudenburg te gaan met de bulldog.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier