Mister Spaghetti maakt van iedereen een kleine superheld voor De Warmste Week

Op de foto ook het hesje dat kan afgehaald worden voor de Warmathon. © (Foto TV)
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

De warmste week nadert met rasse schreden en dat heeft iedereen geweten. Ook handelaars en kleine zelfstandigen kunnen niet achterwege blijven als het gaat over goede doelen. Zo zorgt Mister Spaghetti, een restaurant uit Kortrijk, ervoor dat elke eter zich een kleine superheld kan voelen terwijl hij of zij de pasta naar binnen aan het slurpen is. De volledige opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds.

“We zijn in juni geopend aan de Leieboorden en willen iets betekenen voor de vele Kortrijkzanen. De komst van Studio Brussel vormde voor ons een unieke kans om een warme actie te organiseren. Vanaf zaterdag 14 december en met maandag 23 december doneren we 1 euro per klant die komt eten bij ons” verduidelijkt de organisatie.

Elke bezoeker krijgt ook een Mister Spaghetti SuperHero badge die gebruikt kan worden op kledij of op de koelkast. Er werd gekozen voor het goede doel het Kinderkankerfonds omdat het doel nauw aan het hart ligt van de organisatie. “We hopen op een groot totaalbedrag want ook onze andere vestigingen uit Aalst, Antwerpen, Brugge en Roeselare zamelen mee in. Op maandag 23 december sluiten we onze actie en de dag erna zullen alles gaan schenken aan het Kinderkankerfonds. We kijken er alvast naar uit om zoveel mogelijk kleine superhelden te mogen verwelkomen.” Besluit de organisatie.

Wie wil gaan eten kan terecht in Handboogstraat 10 (Verlaagde Leieboorden, 8500 Kortrijk).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier