Miss België Romanie Schotte in ban van Dj F.R.A.N.K. op Brugse Meifoor

Redactie KW

Woensdagnamiddag bezocht Miss België Romanie Schotte de Meifoor in haar thuisstad.

Ze was te gast in de studio van Peter Warlop van de radiozender RGR en leerde er haar eerste dj-skills van de immens populaire commerciële DJ F.R.A.N.K.

In zijn radiostadio, die je op de Meifoor in het Koning Albert I-park aantreft, brengt Peter Warlop dagelijks live-uitzendingen die je ook via een webcam kan volgen. Warlop is dj-presentator van RGR, de radiozender die in Brugge-Oostkamp op 107.7 FM kan beluisteren.

Met Romanie Schotte, die sinds half januari het kroontje en het lint van Miss België draagt, had hij vandaag een bekend gezicht te gast. “Elk jaar trek ik minstens één keer naar de Meifoor”, vertelde Schotte. “Vroeger kwam ik vaker naar deze kermis, maar voor attracties zoals de Eclipse pas ik voortaan. Ik heb er schrik voor gekregen. (lacht) Wat mij wel weet te bekoren, is het schietkraam, het piratenkot en de Wild Mouse, een soort roetsjbaan. Ik ben blij dat ik Dj F.R.A.N.K. in levende lijve kan ontmoeten. Een hele eer eigenlijk. Ik zou ook graag kunnen deejayen, maar ik besef dat je die vaardigheid niet in een vingerknip onder de knie kan krijgen. Dj F.R.A.N.K. heeft me ondertussen uitgelegd hoe de nieuwe Denon-draaitafel werkt. Ook heeft hij me erop gewezen dat er heel wat tijd kruipt in het samenstellen van playlists. Misschien moet ik daar maar eens mee beginnen. (lacht)”

(svv – foto svv)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.