Dat liet de organisatie weten in een bericht op haar facebookpagina met een bijhorende video van het katje. Intussen kreeg de organisatie al maar liefst 5000 euro aan donaties binnen. Een ongelooflijk bedrag.

Onbeschrijfelijke dierenliefde... Eerst en vooral het belangrijkste: sprotje stelt het echt goed momenteel. Ze is opgeknapt door het infuus en medicatie. Ze eet, en is on-voor-stelbaar lief, ondanks alles. Wij verwachten, mettertijd, een volledig herstel voor haar! Maar mensen toch. Wij vroegen een kleine bijdrage, en hoe jullie hebben gereageerd? 5000 EURO! Die kaap hebben we al overschreden, en het blijft gaan. Meer dan 10 maal het gezochte bedrag. En daarnaast de enorme toevloed van berichten, telefoontjes, mails,... om steun te betuigen... Na de koude douche van gisteren is dit voor ons echt ongelooflijk hartverwarmend. Het toont aan wat voor dierenliefde er aanwezig is. In ons klein landje en zelfs over de landgrens heen! Uit de grond van onze harten: MERCI! Dat bedrag gaat de onkosten mijlenver te boven. Wij hoopten enkele tientallen euros aan het asiel van Zwevegem te kunnen geven, maar het ziet er naar uit dat we een paar verschillende goede doelen enorm kunnen steunen. Jullie hoeven zeker niet meer te storten, maar weet dat elke euro sowieso een ander behoevend diertje ten goede komt. Uit naam van sprotje, en alle andere diertjes die jullie op deze manier steunen, nogmaals BEDANKT! Valérie en Joshua P.S.: Wij kunnen de berichten en telefoontjes niet allemaal persoonlijk beantwoorden, het zijn er gewoon té veel. We proberen in de toekomst alles te lezen en te beantwoorden!

Geplaatst door Dierenartsen Overleie op zaterdag 9 juni 2018

Mensen die nog willen doneren kunnen dit op http://www.worldofcrowdfunding.com/mishandeld-sprotje. De organisatie schatte de kosten voor de verzorging van het katje op een 500 euro. Dat bedrag is dus reeds ruim overschreden. Het overige geld gaat naar het asiel van Zwevegem.