Minigolfterrein in Astridpark opent bij begin van de paasvakantie

Benny Denys, Annelies Demeulemeester, Martin Demolder, schepen Ruth Vandenberghe, Hartwig Malfait, Rudy Vanhee en Marc Soenen sloegen al een eerste balletje op het minigolfterrein. © BDV
Redactie KW

Vanaf zaterdag 6 april kunnen na een winterstop jong en oud terug een balletje slaan in het minigolfterrein in het Astridpark. Samen met de vijf vaste vrijwilligers testte schepen Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester) er het golfterrein uit. Dit jaar zijn er voor het eerst twee avondopeningen.

Al 13 jaar baten vrijwilligers van Wijkcentrum Overleie het golfterrein in het Astridpark uit. Marc Soenen, Martin Demolder, Hartwig Malfait, Rudy Vanhee en Benny Duthoo zetten zich vanaf de paasvakantie ook nu weer elk weekend, elke vakantiedag en elke feestdag tussen 14 en 18 uur in voor de ouders en kinderen die het minigolfterrein bezoeken. “En dat doen we met veel plezier”, glimlacht Marc. “Kinderen betalen 1 euro voor een spelletje minigolf, volwassenen betalen 3 euro. En kinderen die jarig zijn spelen gratis.”

KW Kortrijk – Menenhttps://www.facebook.com/kwkortrijkmenen/https://www.facebook.comFacebook1275

Het minigolfterrein in het Astridpark is vanaf zaterdag 6 april weer open. Schepen Ruth Vandenberghe probeerde het parcours al eens uit. Met succes!

Geplaatst door KW Kortrijk – Menen op Dinsdag 26 maart 2019

video1.0https://www.facebook.com/kwkortrijkmenen/videos/1070557096480174/500

Nieuw dit jaar zijn de avondopeningen op 21 juli en 15 augustus. “Dan blijft het minigolfterrein open tot 21 uur”, vertelt schepen van Dienstverlening Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester). “Mocht er deze zomer sprake zijn van een hittegolf kan het aantal avondopeningen nog stijgen.”

Op 29 september, na de zomer dus, is de minigolfpret voorbij. Dan het terrein opnieuw dicht voor de wintermaanden. (BDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier