Mike’s Gym opnieuw van start in hernieuwde sporthal

Na een periode van twee jaar inactiviteit, gaat bodybuildersclub Mike’s Gym op 6 juli opnieuw van start in de vernieuwde sporthal Den Oosthoek.

Christophe De Breucker en Laurent Liard van bodybuildersclub Mike’s Gym samen met Johan Blieck (schepen van Openbare Werken) en Ann Woestijn (schepen van Sport) in de nieuwe trainingszaal. © ED

Op maandag 22 juni ondertekende de bodybuildersclub Mike’s Gym een gebruiksovereenkomst met het AGB De Panne, en bijgevolg kan de club begin volgende maand opnieuw van start gaan. “Twee jaar geleden moesten we noodgedwongen stoppen met onze werking, gezien de polyvalente zaal zou worden afgebroken voor de bouw van een nieuwe sporthal. We zijn dan ook enorm tevreden dat de werken achter de rug zijn. Na 26 jaar is Mike’s Gym immers een vaste waarde in De Panne”, verduidelijkt voorzitter Christophe De Breucker.

Vernieuwing

Mike’s Gym werd in 1989 opgericht met een vaste stek in de polyvalente zaal van De Panne. Het nieuwe onderkomen in sporthal De Oosthoek, is meteen de ideale gelegenheid voor wat vernieuwing. “De accommodatie is sowieso volledig nieuw. Terwijl we vroeger beschikten over 90 vierkante meter, is dit nu 225 vierkante meter, en is alles veel praktischer ingedeeld”, zo begint de voorzitter zijn opsomming. “De club heeft bovendien geïnvesteerd in tal van nieuwe toestellen. Hierdoor kunnen we ons vanaf nu niet enkel focussen op krachttraining, maar ook op cardio en dat alles in combinatie met een goede begeleiding. We willen vanaf nu ook meer een vrouwvriendelijke club zijn.” Het is dus duidelijk: er waait een nieuwe wind door Mike’s Gym. “We zijn een heel jong bestuur. Zelf ben nog maar 32 jaar, trek ik iedereen mee en zijn we enorm gemotiveerd om de club draaiende te houden”, zegt De Breucker overtuigd.

Bodybuildingclub Mike’s Gym is gelegen op de eerste verdieping in de nieuwe sporthal Den Oosthoek, Sportlaan 2, De Panne. Ze is te bereiken via de achterzijde van het gebouw. De club is open van maandag tot vrijdag, van 15.30 uu tot 21.30 uur.

(ED)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.